2017 | TERRA DEELNEMERS EXPOSITIE

by • 26 mei 2017 • ExpositiesComments (0)532

 

In mei vond het goedbezochte eerste deel van de Deelnemersexpositie 2017 plaats. Hierbij presenteerden 16 deelnemers van TERRA zich met een recent werk aan het publiek. Ook in juni is een bezoek aan het TERRATORIUM zeker de moeite waard! Dan zal de tweede groep exposeren, die ook uit 16 kunstenaars bestaat.

Schilderijen, fotografie, keramiek en meer…
Het aanbod tijdens de deelnemersexpositie is zeer divers. Bezoekers kunnen genieten van bijvoorbeeld abstracte en realistische schilderijen, fotografie, sieraden, beeldhouwwerk en keramiek.

Juni expositie
De tweede expositie vindt plaats van 27 mei t/m 22 juni en toont werk van: Sylvia Essenberg, Kiek Haket, Fieke Hordijk, Verolique Jacobse, Gerart Kamphuis, Karel Lengkeek, Marus van der Made, Debora Makkus, Leo van der Meer, Marja Milo, Eva van Steenbergen, Michel Verhoef, Ellen Vermeulen, Peter Waltman, Marijke Wijgerinck en Vera Zegerman.

De expositie is gratis te bezoeken van woensdag t/m zondag van 13-17 uur (gesloten op zondag 4 juni). Locatie: TERRATORIUM, Dorpsstraat 12. De kunstenaars zijn tijdens de expositieperiode regelmatig aanwezig in het TERRATORIUM. Wil je meer weten over TERRA en de kunstenaars? Kijk dan op www.terra-artprojects.com of like de Facebookpagina www.facebook.com/TerraArtProjects.

Reacties zijn gesloten