Aquarellen van Susan Swart in Wijkmuseum ‘t Metrum

by • 10 september 2015 • ProjectenComments (0)2001

Veel vrijwilligers van kunstorganisatie Terra Art Projects maken zelf kunst. TERRA en Hetty Arens, bedenker van wijkmuseum het Metrum, bieden hen de mogelijkheid om de kunstwerken die zij maken te tonen in de wijk Buytenwegh. Nu te zien: Susan Swart.De aquarellen van Susan zijn vooral geïnspireerd op de natuur. Ze werkt het liefst met zachte kleurtinten.
De schilderstijl van Marjolein Bastin spreekt haar erg aan maar de laatste tijd wordt ze ook geïnspireerd door jonge kunstenaars zoals de in Finland geboren Riikka Sormunen. Bovenstaande invloeden zijn duidelijk zichtbaar in het tentoongestelde werk.

Wat is het Metrum?
Het Metrum werd door Hetty Arens ontworpen in opdracht van Terra Art Projects. Het doel van de transparante expositiekubus is om wijkbewoners een platform te bieden voor hun creatieve uitingen. Heb je ook een leuk idee voor het Metrum? Neem dan contact op met Hetty Arens: h.arens@wxs.nl. De expositie van Ank is tot eind augustus te zien. Het Metrum bevindt zich tegenover jongerencentrum de Keet (Stichting MOOI) aan de César Franckrode.

Reacties zijn gesloten