Draag bij aan Zondag in ’t Park

by • 12 januari 2018 • ActueelComments (0)105

Zondag in ’t Park is niet meer weg te denken uit Zoetermeer. Dit kleinschalige kunst en cultuurfestival staat al vier zomers op rij garant voor vertier, gezelligheid & verassing in het park aan de Dobbeplas.

Maar na vier zinderende zomers is Zondag in ’t Park ‘volwassen’ verklaard door de fondsen die de groei ervan hebben gestimuleerd. Einde zakgeld dus en nu ligt de bal bij de stad, bij bezoekers, ambassadeurs en echte fans van het festival. Want zoals wij (jij & ik) niet kunnen leven van de lucht, kunnen de muzikanten, performers, organisatoren, kunstenaars, techneuten, materiaalleveranciers, beveiligers etcetera dit ook niet.

Om die reden is er een crowdfundingsactie opgetuigd die voor eind januari de helft van de benodigde financiën op moet brengen. Ondertussen heeft  Zoetermeer al één Zondag bij elkaar gefund. Maar wil jij gewoon weer vijf zomerse zondagen? Kijk dan op de site van Zondag in ‘t Park of volg de actie op Facebook (Zoetermeer in het Park) en je zult er versteld van staan wat er allemaal mogelijk is om dit festival te ondersteunen.

Reacties zijn gesloten