Zondag in ’t Park

by • 12 januari 2018 • Manifestaties, ProjectenComments (0)293

Zondag in ’t Park is niet meer weg te denken uit Zoetermeer. 

Het kleinschalige festival Zondag in ’t Park (een initiatief van Terra Art Projects) verrast je met artistiek talent, kinderworkshops, beeldende kunst, theater, muziek en food. Vijf zomerse zondagen in Zoetermeer om absoluut niet te missen!

Dit jaar zijn er vijf zondagen om je op te verheugen, allemaal met een ander thema. De data? 15, 22, 29 juli en 5 en 12 augustus.
Kijk op www.zondaginhetpark.nl voor de ins & outs. Zondag in ’t Park ontneemt je gewoon de reden om nog op vakantie te gaan…

Om dit leuke festival te laten voortbestaan is er een crowdfundingsactie opgetuigd. Dankzij onze vrienden, donateurs en sponsoren, maar vanwege de waardering voor de crowdfundingsactie toch óók dankzij het Cultuurfonds Zoetermeer en Fonds 1818 is het gelukt om deze vijf ultieme zondagen te organiseren deze zomer. Maar je kunt ons blijven steunen! Alles wat er nu nog bijgedragen wordt draagt bij aan een leukere programmering, dus aan een nóg leukere zondag voor jou, je vrienden, je gezin en noem maar op. We gaan ook al sparen voor volgend jaar. Blijf dus vooral bijdragen! 

 

Reacties zijn gesloten