Draag bij aan Zondag in ’t Park

by • 12 januari 2018 • ActueelComments (0)162

Zondag in ’t Park is niet meer weg te denken uit Zoetermeer. Dit kleinschalige kunst en cultuurfestival staat al vier zomers op rij garant voor vertier, gezelligheid & verassing in het park aan de Dobbeplas.

Maar na vier zinderende zomers is Zondag in ’t Park ‘volwassen’ verklaard door de fondsen die de groei ervan hebben gestimuleerd. Einde zakgeld dus en nu ligt de bal bij de stad, bij bezoekers, ambassadeurs en echte fans van het festival. Want zoals wij (jij & ik) niet kunnen leven van de lucht, kunnen de muzikanten, performers, organisatoren, kunstenaars, techneuten, materiaalleveranciers, beveiligers etcetera dit ook niet.

Om die reden is er een crowdfundingsactie opgetuigd. Dankzij onze vrienden, donateurs en sponsoren, maar vanwege de waardering voor de crowdfundingsactie toch óók dankzij het Cultuurfonds Zoetermeer en Fonds 1818 zijn we inmiddels een heel eind op weg om weer vijf ultieme zondagen te organiseren deze zomer. We hopen natuurlijk dat we het hele streefbedrag nog via crowdfunding bij elkaar krijgen, maar we garanderen je nu al dat het festival in 2018 doorgaat. Alles wat er nu nog bijgedragen wordt draagt bij aan een leukere programmering, dus aan een nóg leukere zondag voor jou, je vrienden, je gezin en noem maar op. Blijf dus vooral bijdragen! 

Op de website zullen we de stand van zaken inzichtelijk blijven maken, dus ga naar de site van Zondag in ‘t Park of volg de actie op Facebook (Zoetermeer in het Park) en je zult er versteld van staan wat er allemaal mogelijk is om dit festival te ondersteunen.

Reacties zijn gesloten