Expositie Buurtcentrum Buytenrode in wijkcentrum het Metrum

by • 10 april 2017 • ProjectenComments (0)678

Kunst in wijkmuseum het Metrum
Expositie Buurtcentrum Buytenrode: EDUCA

Van 7 april t/m 6 juli is het werk van schildergenootschap EDUCA te zien in wijkmuseum ‘Het Metrum’ in Buytenwegh. Het schildergenootschap komt één maal per week bij elkaar om te schilderen. Zij schilderen naar voorbeeld maar er wordt ook gewerkt met eigen gekozen onderwerpen.

EDUCA bestaat sinds 2006 en is uitgegroeid tot een hechte groep. Ze nodigen regelmatig een gastdocent uit of werken naar model. Ook de diverse schildertechnieken worden met elkaar besproken. De grootste drijfveer van het genootschap is echter de gezelligheid en het samenzijn! De groep gaat bijvoorbeeld regelmatig naar Frankrijk om te schilderen.

Wil je meer weten over de exposities van EDUCA? Volg hen dan op Facebook: www.facebook.com/SchildergenootschapEduca

Wat is het Metrum?
Het Metrum werd door Hetty Arens ontworpen in opdracht van Terra Art Projects. Het doel van de transparante expositiekubus is om wijkbewoners een platform te bieden voor hun creatieve uitingen. Heb je ook een leuk idee voor het Metrum? Neem dan contact op met Hetty Arens: hetty.arens@ziggo.nl. Het Metrum bevindt zich tegenover het ID College aan de César Franckrode. Meer informatie over TERRA vind je op www.terra-artprojects.com.

Reacties zijn gesloten