Expositie tekengroep Piëzo: Zon, Zand en Zee in wijkcentrum het Metrum

by • 10 juli 2017 • ProjectenComments (0)510

Van 7 juli t/m 7 september is het werk van de tekengroep van Piëzo te zien in wijkmuseum ‘Het Metrum’ in Buytenwegh. De tekengroep van Piëzo heeft zich laten inspireren door de zomer, de zon en de vakantie. Zij maakten bijvoorbeeld schilderijen, aquarellen en tekeningen met bloemen, strandtaferelen en mensen met een zonnig humeur!

Iedere vrijdagochtend komt de tekengroep van Piëzo bij elkaar. Tijdens het tekenen wisselen zij ideeën uit én leren ze van elkaar. Het is een hechte groep met vaste kern, die al jaren met plezier bij elkaar komt. Zij worden bij het tekenen begeleidt door professionele kunstenaars.

Wat is het Metrum?
Het Metrum werd door Hetty Arens ontworpen in opdracht van Terra Art Projects. Het doel van de transparante expositiekubus is om wijkbewoners een platform te bieden voor hun creatieve uitingen. Heb je ook een leuk idee voor het Metrum? Neem dan contact op met Hetty Arens: hetty.arens@ziggo.nl. Het Metrum bevindt zich tegenover het ID College aan de César Franckrode. Meer informatie over TERRA vind je op www.terra-artprojects.com.

Reacties zijn gesloten