2017 | TERRA DEELNEMERS EXPOSITIES

by • 19 april 2017 • ExpositiesComments (0)656

 

TERRA Deelnemersexposities 2017
Ben je nieuwsgierig naar het werk van tientallen professionele kunstenaars uit Zoetermeer? Kom dan naar de Deelnemersexposities 2017 in mei en juni. Tijdens deze exposities zullen alle deelnemers van TERRA zich met een recent kunstwerk presenteren aan het publiek.

Schilderijen, fotografie, keramiek en meer…
Het aanbod van de deelnemersexpositie is zeer divers. Bezoekers kunnen genieten van bijvoorbeeld abstracte en realistische schilderijen, fotografie, sieraden, beeldhouwwerk en keramiek. De deelnemers zullen in twee groepen exposeren, waardoor een bezoek in zowel mei als juni de moeite waard zal zijn!

Mei expositie
De eerste expositie vindt plaats van 29 april t/m 25 mei en bestaat uit het werk van: Ricardo Bouman, Renée du Clou, Ria van Dijk, Yvon Grevers, Theo Janssen, Loulou Joolen, José Koebrugge, Jan Lenoir, Joke Meijer, Wolfram Querfurth, Usha Ramesh, Wilna Snoek, Lilian Wessels, Fred Wieser en Marian van Zomeren- van Heesewijk.

Juni expositie
De tweede expositie vindt plaats van 27 mei t/m 22 juni en bestaat uit het werk van: Sylvia Essenberg, Kiek Haket, Fieke Hordijk, Verolique Jacobse, Gerart Kamphuis, Karel Lengkeek, Marus van der Made, Debora Makkus, Leo van der Meer, Marja Milo, Eva van Steenbergen, Michel Verhoef, Ellen Vermeulen, Peter Waltman, Marijke Wijgerinck en Vera Zegerman.

Op vrijdag 28 april en vrijdag 26 mei vinden twee Kunstfoyers plaats van 16-18 uur. De exposities worden dan geopend en je kunt vragen stellen aan de kunstenaars. Iedereen is welkom.

De exposities zijn gratis te bezoeken van woensdag t/m zondag van 13-17 uur. Locatie: TERRATORIUM, Dorpsstraat 12. De kunstenaars zijn tijdens de expositieperiode regelmatig aanwezig in het TERRATORIUM. Wil je meer weten over TERRA en de kunstenaars? Kijk dan op www.terra-artprojects.com of like de Facebookpagina www.facebook.com/TerraArtProjects.

Reacties zijn gesloten