2018 | TERRA PRESENTEERT: KUNSTSURPRISE

by • 17 oktober 2018 • Actueel, ExpositiesComments (0)71

Foto’s (02.11): Puck Swinkels

Foto’s (30.11): Leo Jans

Hét unieke cadeau voor de feestdagen
03.11.2018-24.12.2018

Mis je nog iets moois en origineels aan de muur? Zoek je een prachtig én betaalbaar sieraad? Een eyecatcher voor dat ene nét iets te lege kastje? Of een cadeautje voor in de zak of onder de kerstboom? Bij TERRA in de Dorpsstraat ben je aan het goede adres voor de mooiste kunstcadeaus!

December is de feestmaand, ook bij Terra Art Projects! Zeventien kunstenaars van TERRA verkopen vanaf 3 november eigen werk dat gegarandeerd een hit zal zijn tijdens Sinterklaas, Kerst of gewoon zomaar! Van sieraden tot keramiek en van schilderijen tot batik… je vindt het allemaal tijdens ‘Kunstsurprise’.

In de sfeervolle Dorpsstraat word je door de galeriemedewerkers verwelkomd en kun je rustig bekijken of er een ‘Kunstsurprise’ wordt aangeboden waar jij een geliefde (of jezelf) blij mee kunt maken. Er zijn al kunstcadeautjes te koop vanaf €10,-. Ieder werk is gemaakt door een Zoetermeerse kunstenaar en de meeste items zijn uniek! Je kunt jouw cadeau direct meenemen. Uiteraard wordt het mooi verpakt.

Artist Weekend
Tijdens Kunstsurprise zal er driemaal een ‘Artist weekend’ plaatsvinden. Deze weekenden is er tijdens de openingsuren een kunstenaar aanwezig die een extra tafel zal inrichten met zijn of haar eigen werk. Op 10 en 11 november is dit edelsmid Corinne van Kamp. Op 24 en 25 november verkoopt Renée du Clou haar veelzijdige werk. Op zaterdag 8 december zal Verolique Jacobse aanwezig zijn met schilderijen en broches en op zondag 9 december sluit Leo van der Meer af met zijn tekeningen en schilderijen.

De kunstsurprises zijn te koop van zaterdag 3 november t/m zondag 23 december in het TERRATORIUM (geopend van wo t/m zo van 13-17 uur).
Adres: Dorpsstraat 12, Zoetermeer.

Op vrijdag 2 november om 16.00 uur vond de opening plaats in de vorm van een heuse Pakjesmiddag, en dit werd vrijdag 30 november wegens succes herhaald; men kon een échte kunstsurprise winnen! Onder het genot van een drankje werden pakjes verloot onder de bezoekers. Ieder cadeautje bevatte een klein kunstwerk of speciale aanbieding van 1 van de deelnemende kunstenaars.

Reacties zijn gesloten