Keramiek in ’t Park

by • 27 juli 2018 • Actueel, ProjectenComments (0)34

Foto: Gerard van Warmerdam

Op zondag 19 augustus 2018 vindt de tweede editie van ‘Keramiek in ’t Park’ plaats. Afgelopen tijd werden ruim vijftig standhouders geselecteerd die de meest prachtige objecten van keramiek verkopen. Ook worden er producten aangeboden waarmee je zelf aan de slag kunt. Voor iedere portemonnee is er wat moois te vinden!

Heerlijk sfeertje
Vorig jaar werd de keramiekmarkt met succes geïntroduceerd in Zoetermeer door de organisatoren: Terra Art Projects en keramisten Hetty Arens en Vera Zegerman. “Het Nicolaaspark is een plek met een heerlijk sfeertje”, vertelt Vera. “Midden in de stad, maar toch tussen de bomen, in het gras en met uitzicht op het water.”

Deelnemers uit heel het land
De deelnemers, uit zowel Nederland als België, zijn op kwaliteit beoordeeld door een deskundige commissie. Er worden unieke gebruiksvoorwerpen van keramiek aangeboden zoals kommen, schalen, vazen en serviezen. Ook echte eyecatchers voor het interieur zijn er volop te vinden. Figuratieve beelden zoals dier- en mensfiguren en abstracte (wand)objecten van bijvoorbeeld porselein.

Ook voor de hobbyist
Ben je zelf keramist of heb je ambities? Kom dan naar de stands van KLEI keramiek magazine, de Nederlandse Keramiekopleiding, de NVK of Keramikos. Hier worden boeken en magazines verkocht en krijg je informatie over cursussen. Ook worden er klei, glazuren en hulpmiddelen aangeboden om zelf mee aan de slag te gaan.

Je hoeft zeker niet naar huis als je trek krijgt, want TOOST zorgt voor jouw lunch of lekkere snack. Wil je weten wie er dit jaar allemaal deelnemen aan de markt? Kijk dan op www.kermiekinhetpark.nl

Datum: 19 augustus 2018
Tijd: 11-17 uur
Locatie: Nicolaaspark, Dorpsstraat 12 (achter TERRA)

Toegang gratis.

Reacties zijn gesloten