MARKT IN ‘T PARK

by • 24 augustus 2016 • Manifestaties, ProjectenComments (0)1157

4 september ‘Markt in ’t Park’ in het Nicolaaspark
Lifestyle en lekkers!

Afgelopen zomer vonden er weer zes fantastische edities van Zondag in ’t Park plaats! De zomer in het Nicolaaspark krijgt ook dit jaar weer een staartje met het zusje van het festival: ‘Markt in ’t Park’ op zondag 4 september, de leukste lifestylemarkt van Zoetermeer

Vanaf 11 uur kun je in het park terecht bij de 60 standhouders! Zij verkopen mode, design, vintage, kids-items, kunst, groen, food en meer. Er zijn veel standhouders aanwezig uit Zoetermeer, maar ook uit de rest van het land! Koop bijvoorbeeld handgemaakte sieraden van leer en edelstenen, mooi houten speelgoed, de meest schattige kinderkleding (handgehaakt of van de leukste bekende merken), unieke items voor in huis, prachtige bohemien jurken, (grafische) kunst, tassen en nog veel meer!

Kookworkshop Krista Kersbergen
Dit jaar is er extra veel aandacht voor lekker eten. Zo kun je huisgemaakte jam en chutney kopen, heerlijke biologische wijnen, zoete traktaties en tientallen soorten verse thee. Als je tijdens het shoppen trek krijgt, hoef je zeker niet naar huis. Poffertjes, prijswinnende saté, curry en bijzondere broodjes: er is keus genoeg!

Om 15.00 uur zal Krista Kersbergen van Culinair voor Thuis bovendien een kookdemonstratie geven. Krista deed dit jaar mee aan MasterChef Holland. Tijdens de markt zal zij tijdens een kookdemonstratie een van haar favoriete gerechten gaan bereiden! Zij is de gehele dag aanwezig in het park.

Creatief voor kids
Zijn je kinderen creatief? Neem ze dan vooral mee naar de markt. Bij Kitzart kunnen ze dieren, voertuigen, robots en meer leuke figuren van hout en piepschuim versieren met kleurrijke foam klei. Je kunt het creatieve gedeelte ook aan de professionals overlaten! Street Art kunstenaars Tobias Becker Hoff en Vincent Schoonhoven van de Urban Art Studio vereeuwigen jouw naam in graffiti-stijl op canvas. Hou je van stoer of juist meer van roze? Jij mag het zeggen.

Ontdek hoe shoppen, creativiteit en een uitmuntende sfeer hand in hand kunnen gaan en laat je inspireren. Misschien doe je wel ideeën op voor jouw eigen creatieve project. Kom met vrienden, je gezin of oma. Iedereen is welkom!

Praktische gegevens
Datum: zondag 4 september
Tijd: 11.00-17.00 uur
Locatie: Nicolaaspark (Dorpsstraat 12, 2712 AK, Zoetermeer)
Toegang gratis

Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van de nieuwe ontwikkelingen rondom ‘Markt in ’t Park’? Like dan de Facebookpagina: www.facebook.com/marktinhetpark

Reacties zijn gesloten