‘Markt in ’t Park’, een artistieke lifestyle markt!

by • 12 juli 2017 • Manifestaties, ProjectenComments (0)529

Vintage, handmade, fashion, kids items, affordable art, design, food & meer

Op zondag 3 september 2017 zal de lifestylemarkt ‘Markt in ’t Park’ weer plaatsvinden in het intieme Nicolaaspark in het centrum van Zoetermeer. Tientallen standhouders verkopen de mooiste producten en het lekkerste eten! Dat de behoefte aan een laagdrempelige plek in Zoetermeer waar creativiteit en ontmoeten centraal staan groot is, blijkt uit het aantal standhouders dat zich ieder jaar aanmeldt. Ook trekt de markt een grote, enthousiaste groep bezoekers!

Het ontspannen en gezellige sfeertje maakte de markt een leuke dag uit voor de bezoekers én standhouders. Reden genoeg om het park ook dit jaar weer om te toveren tot een marktterrein voor makers.

Naast de kramen met voor ieder wat wils, zijn er tijdens de editie van 2017 ook leuke creatieve activiteiten voor kinderen en volwassenen en een aantal originele food trucks!

Ontdek hoe shoppen, creativiteit en een uitmuntende sfeer hand in hand kunnen gaan en laat je inspireren! Ben je op zoek naar mooie producten met een verhaal of bijzondere en vaak unieke items voor je interieur of kledingkast? Wil je heerlijk eten en drinken en in contact komen met ontwerpers, designers en kunstenaars? Dan ben je bij ‘Markt in ’t Park’ op het juiste adres. Kom met vrienden, je gezin of oma. Iedereen is welkom!

Markt in ’t Park vindt plaats op zondag 3 september, van 11-17 uur. De locatie (Nicolaaspark, Zoetermeer) is gratis toegankelijk.
Voor meer informatie: http://www.marktinhetpark.nl/

Reacties zijn gesloten